Design trappen is de verzamelnaam voor alle moderne trappen die afwijken van de standaard productie trappen. Voor ons is bijna elke trap een designtrap. Omdat we elke trap op maat maken in onze fabriek in Nederland, is het eenvoudig om het ontwerp aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Uw creativiteit en het budget wat u wilt gebruiken voor de trap, stellen de grenzen aan de mogelijkheden. Wilt u weten welke design voor uw trap mogelijk is, kom dan een op bezoek in onze showroom voor een informatief gesprek.

De stalen traptreden zien we hoofdzakelijk in noodtrappen en vluchttrappen, maar ook in de designtrappen worden deze treden regelmatig gebruikt.

Een bekend voorbeeld zijn de industriële of smeedijzeren spiltrappen. Deze trappen worden bijvoorbeeld geplaatst in oude woonboerderijen of oude grachtenpanden.
Doordat het basismateriaal (staal) zeer sterk is, kunnen er zeer dunne treden worden gerealiseerd. Deze minimalistische traptreden worden dan ook vaak toegepast bij designtrappen. Een mooi voorbeeld hiervan vindt u ook bij onze muizenboomtrappen.

Hier onder vindt u enkele voorbeelden van een aantal muizenboom- en spiltrappen die zijn uitgevoerd met dunne stalen treden

Bent u benieuwd naar design trappen die wij reeds voor klanten hebben opgeleverd of wellicht wilt u een indicatie van de prijs? Bekijk dan onze pagina voor meer informatie en een grote fotogalerij met voorbeeld trappen.

De design trap: een fraai decorstuk in uw woning

Droomt u van een bijzondere trap als blikvanger in uw woonhuis? Een verrassend ontworpen design trap is dan de perfecte keuze! Design trappen zijn razend populair en in de meest uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen. Laat de creativiteit uw woning binnen stromen met een trap in een design jasje!

Wat voor soort design trap past bij mijn woning? 

Omdat het erg lastig kan zijn om de juiste trapkeuze te maken, vertellen we u graag meer over de mooiste design trappen van dit moment.

 

De geblokte designtrap

In een modern of industriële woning mag een bijpassende trap niet ontbreken. Populair binnen de design trappen is de bloktrap. Dit trapmodel is door de duidelijke lijnen en de massieve look een opvallend onderdeel in de ruimte. Met name voor woningen met een grote open ruimte is dit trapmodel een uitstekende keuze. U kunt kiezen voor een gloednieuwe bloktrap, maar wat dacht u van een renovatie van uw huidige trap tot een geblokt model?

 


Houten Trap

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.